Portfolio

Devonport House

The owners of this gorgeous period villa wanted to better connect the main living with the kitchen/dining and conservatory which opens to a beautifully landscaped pool area. We first proposed floor layout changes which included removing a wall, changing the orientation of the kitchen and moving the dining into the unused conservatory to which a built in window seat was also added. Once this was confirmed by our client we proceeded with the detailed kitchen design, selection of all finishes including new slate flooring, customised furniture design and manufacture, furnishing, window treatments, pendant lighting and the complete remodelling of the family bathroom. We also provided project management and managed all procurement of interior fit out items.

'Sarah , Lorraine and the team at Trinity were fantastic throughout the project.  We couldn't have asked for a better team.  Incredibly focussed, helpful, solutions-based and always cheerful.  I couldn't have done it without them'

Jo and Barney

Devonport, Auckland

Published in Simply You magazine, September 2018

Photography by Helen Bankers